7 Geweldige Instagram-plugins voor het delen van je feed

 

7 Geweldige Instagram-plugins voor het delen van je feed

 

In het laatste decennium ging Instagram van start tot social media gigant. Meer dan een miljard mensen gebruiken het platform elke maand, met gebruikers die er gemiddeld 53 minuten per dag aan spenderen. Met de juiste Instagram-plugin kunt u nog meer mensen naar uw feed brengen via uw WordPress-website.

Voor dit artikel gaan we je voorstellen aan zeven van de beste Instagram-plugins om je berichten te delen in WordPress. Laten we het eerst hebben over de reden waarom u misschien wilt pronken met uw feed op uw site.

 

Waarom?

Waarom u uw Instagram-feed wilt delen in WordPress

De belangrijkste reden om uw Instagram-feed te delen op uw website is om meer volgers te krijgen. Als u honderden of zelfs duizenden volgers heeft op sociale media, kunt u gebruik maken van dat publiek om uw merk te promoten en de herkenbaarheid ervan te vergroten.

Het toevoegen van een feed op uw website kan ook esthetisch werken. Sommige Instagram-plugins gebruiken een zeer minimalistische benadering voor het weergeven van beelden. U weet misschien niet eens dat u naar social media berichten kijkt totdat u erop klikt.

Dit kan ook gunstig zijn als het gaat om optimalisatie van de paginasnelheid. Aangezien de afbeeldingen niet op uw site worden gehost, hebben ze minder invloed op de laadtijden.

Al met al, als u een sociale media-aanwezigheid heeft die u wilt promoten, biedt het gebruik van uw WordPress-website een uitgelezen kans voor synergie tussen de platformen.

7 Geweldige Instagram-plugins voor het delen van uw feed

Al deze plugins stellen u in staat om uw Instagram-feed te delen, maar elk van hen doet dat op een andere manier. We zullen ze in willekeurige volgorde introduceren en praten over wat elke tool het beste doet.

01

Social Feed Gallery

Social Feed Gallery is een Instagram-plugin die veel mogelijkheden biedt als het gaat om maatwerk. U kunt het gebruiken om meerdere profielen te koppelen en unieke feeds in te stellen voor elk van hen.

Elke feed krijgt zijn eigen shortcode en u kunt kiezen uit vier verschillende stijlen om uw foto's te laten zien. Ongeacht het type galerij dat u gebruikt, kunt u kiezen hoeveel berichten u wilt weergeven en het aantal kolommen.

Bovendien kunt u met de Social Feed Gallery uw feed in WordPress beperken tot berichten die specifieke hashtags gebruiken. Dit is een handige functie als u alleen een deel van uw inhoud wilt delen op WordPress en niet uw hele Instagram-achtergrond.

Tenslotte dwingt de Social Feed Gallery u niet om een complex authenticatieproces te doorlopen. Voor het koppelen van een account hoeft u alleen maar te bevestigen dat u de plugin toegang geeft tot het account.

Belangrijkste functies:

Sluit meerdere Instagram-accounts aan.
Ontvang unieke snelkoppelingen voor de feed van elke account.
Kies uit vier galerijstijlen voor uw feeds en pas het aantal foto's dat ze weergeven aan.
Gebruik hashtags om aan te geven welke berichten je in je feed wilt opnemen.
Prijs: Gratis bij een premium versie beschikbaar | Meer informatie

 

02

10Web Social Photo Feed

10Web Social Photo Feed is een fantastische Instagram-plugin als je een enorme achterstand hebt in het plaatsen van berichten. U kunt het gebruiken om een feed op te zetten waar gebruikers door uw foto's kunnen bladeren met behulp van een categoriesysteem op basis van hashtags.

Deze aanpak werkt perfect als u uw Instagram-feed wilt gebruiken om uw portfolio te laten zien of als vervanging voor een volledige fotogalerij. 10web maakt het ook mogelijk om te kiezen uit twee verschillende stijlen voor uw display en bevat lightbox-functionaliteit.

Aan de andere kant, als u de voorkeur geeft aan een meer selectieve benadering van welke afbeeldingen u weergeeft, bevat deze plugin een voorwaardelijk filtersysteem. Met behulp hiervan kunt u precies kiezen welke foto's op uw website worden getoond.

Extra functies zijn onder andere overgangseffecten voor uw feedafbeeldingen, knoppen voor sociaal delen en de optie om Instagram-commentaren te tonen binnen uw lightbox-displays.

Belangrijkste kenmerken:

Voeg meerdere categorieën toe om gebruikers in staat te stellen afbeeldingen te sorteren.
Kies tussen twee unieke thema's voor uw Instagram-feed.
Beperk welke afbeeldingen op uw website worden weergegeven.
Voeg overgangs- en lightbox-effecten toe voor uw afbeeldingen.
Toon actuele commentaren met uw Instagram-berichten.
Prijs: Gratis bij een premium versie beschikbaar | Meer informatie

 

03

Smash Balloon Social Photo Feed

Smash Balloon Social Photo Feed is een van de enige plugins die het mogelijk maakt om berichten van meerdere Instagram-accounts te combineren in een enkele feed. Deze functie is perfect voor nieuws- of nichesites waar u uw bezoekers de laatste gebeurtenissen wilt laten zien.

Bovendien geeft Smash Balloon u volledige controle over het uiterlijk van uw feed. U kunt kiezen uit meerdere vooraf ingestelde beeldformaten en handmatig de breedte, hoogte en het aantal foto's in uw feed configureren. Met deze plugin kunt u zelfs een achtergrondafbeelding toevoegen, wat ook een tamelijk unieke functie is.

Met behulp van Smash Balloon kun je een Load More knop aan de onderkant van je feed toevoegen, zodat bezoekers zo ver mogelijk terug kunnen blijven bladeren als ze willen. Bovendien kunt u hiermee ook aangepaste CSS en JavaScript aan elke feed toevoegen.

Belangrijkste functies:

Combineer meerdere accounts binnen een enkele feed.
Pas elk aspect van de stijl van uw feed aan, van de breedte en hoogte tot de achtergrond.
Voeg aangepaste CSS en JavaScript toe aan uw feeds.
Voeg een Load More knop toe aan de onderkant van uw feed.
Prijs: Gratis bij een premium versie beschikbaar | Meer informatie

 

04

Spotlight – Social Photo Feeds

Van alle Instagram-plugins waar we het tot nu toe over hebben gehad, is Spotlight de enige die je laat vergeten dat je naar een feed kijkt. Je kunt het gebruiken om berichten weer te geven op een manier die ze eruit laat zien als elke andere fotogalerij op je site.

Deze aanpak is perfect als u Instagram wilt gebruiken om afbeeldingen weer te geven in plaats van ze te uploaden naar uw site. Zoals we al eerder zeiden, kan dit u helpen om uw laadtijden te verkorten en middelen vrij te maken.

Als dat niet uw kopje thee is, kunt u ook een account header toevoegen aan uw feed en een aparte Follow-knop. Bovenop deze opties kunt u met Spotlight elk aspect van uw feed aanpassen, inclusief de postorder, het aantal kolommen, de breedte, de hoogte, de opvulling en zelfs de grootte van de tekst.

Met behulp van deze plugin kun je meerdere accounts met je site verbinden en feeds weergeven met behulp van snelkoppelingen of via widgets.

Belangrijkste functies:

Publiceer minimalistische feeds zonder Instagram branding elementen.
Pas het uiterlijk van uw feed aan.
Sluit meerdere accounts aan op uw website.
Geef feeds weer met behulp van snelkoppelingen of widgets.
Prijs: Gratis en premium versies beschikbaar | Meer informatie

 

05

Feed Them Social

Feed Them Social is niet alleen een Instagram feed plugin. Met deze tool kunt u content van meerdere social media platforms delen, waaronder Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube en natuurlijk Instagram.

Als u op zoek bent naar een one-size-fits-all plugin om uw social media profielen te integreren met uw WordPress site, dan is dit het. Het enige nadeel is dat Feed Them Social niet veel aanpassingsopties biedt voor uw feeds. In feite kunt u alleen de kleuren van het lettertype veranderen.

Dat gezegd hebbende, de Instagram-feeds gebruiken een eenvoudig galerijontwerp dat goed zou moeten aansluiten bij de meeste thema's. U kunt ook een Load More knop opnemen, waarmee bezoekers door uw afbeeldingen kunnen blijven bladeren zonder uw site te verlaten.

Belangrijkste functies:

Deel feeds van meerdere social media-platforms.
Pas de kleuren van het lettertype van uw feed aan.
Gebruik snelkoppelingen om feeds in te sluiten waar u maar wilt.
Neem een knop Load More op voor uw Instagram-feed.
Prijs: Gratis bij een premium versie beschikbaar | Meer informatie

 

06

WPZOOM Social Feed Widget

Als u op zoek bent naar een Instagram-voedingsplugin zonder problemen, dan is WPZOOM Social Feed Widget een uitstekende optie. Zoals de naam al aangeeft, vertrouwt het volledig op widgets om u in staat te stellen uw Instagram-berichten te delen.

U krijgt toegang tot meerdere feedstijlen en u kunt de widget op elke locatie plaatsen die uw thema biedt. Deze plugin wordt ook geleverd met een aantal basisaanpassingsopties, waaronder hoeveel kolommen u wilt opnemen, hoeveel afbeeldingen u wilt laten zien en nog veel meer.

Belangrijkste functies:

Gebruik widgets om uw Instagram-feed te delen.
Pas het uiterlijk van uw feed aan.
Prijs: Gratis | Meer informatie

 

07

Social Slider Widget

Social Slider Widget is een andere Instagram-plugin die het uit het park slaat als het gaat om maatwerk. Met behulp van deze plugin kunt u zoveel accounts aansluiten als u wilt en feeds weergeven met behulp van zowel widgets als snelkoppelingen.

Met Social Slider Widget kunt u kiezen uit zeven verschillende lay-outs om uw feeds weer te geven, inclusief schuifgalerijen. Bovendien kunt u voor elke stijl opties aanpassen, zoals hoeveel berichten u wilt weergeven en in welke volgorde. U kunt afbeeldingen sorteren op datum, populariteit of willekeurig.

Belangrijkste functies:

Sluit meerdere Instagram-accounts aan.
Toon feeds met behulp van widgets en snelkoppelingen.
Kies uit zeven volledig aanpasbare feedstijlen.
Sorteer feeds op datum, populariteit of willekeurig.
Prijs: Gratis bij een premium versie beschikbaar | Meer informatie

 

Conclusie

Idealiter zou uw Instagram-feed u moeten helpen uw website te promoten en vice versa. Het publiceren van inhoud op sociale media is eenvoudig genoeg, maar het delen van uw berichten op uw WordPress site vereist een beetje extra werk en hulp van een kwaliteitsplugin.

Als u toegang wilt tot zoveel mogelijk aanpassingsopties voor uw Instagram-feed, zijn Social Slider Widget en Social Feed Gallery onze topsuggesties. Voor massale accounts met duizenden afbeeldingen raden wij 10Web Social Photo Feed aan. Tot slot, als u op zoek bent naar een no-frills oplossing, zal de WPZoom Social Feed Widget u niet teleurstellen.

Heeft u vragen over hoe u uw Instagram-feed in WordPress kunt delen? Stuur dan een bericht hieronder en we helpen je graag verder!

Het originele bericht kun je hier vinden. Wanneer je van mening bent dat er beeld of tekst materiaal onjuist of onrechtvaardig is gebruikt of geplaatst, neem dan gerust contact op. Dit blog is enkel geplaatst om aandacht te geven aan de verschillende plugins.

 

Laten we aan de
gang gaan!

Of je nu interesse hebt in een nieuwe website, een SEO vraag hebt of foto's nodig heeft voor uw website, shop of voor in een lijst. Laat het even weten. We komen snel met een antwoord.

6 + 5 =