Backup

Je website maken we zo veilig mogelijk. Helaas is een 100% garantie door niemand te bieden. Daarom kunnen we je website "backuppen". Omdat er diverse manieren zijn om dit te doen, nemen we een aantal opties door.

01

Wat is een back-up?

Een back-up is een soort reserve kopie van je website. Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar een website is nooit 100% waterdicht te maken. Een server kan bovendien ook kapot gaan en daarmee ook je website beschadigen. Met een goede back-up ben je zo weer online.

02

Je back-up handmatig

Als je weet wat je doet, dan kun je je back-up handmatig maken. Bij sites die we niet zelf hosten doen we dit ook. Het is een prima manier, maar ook een omslachtige manier om je website veilig te stellen. Je hebt ook een extra plug-in nodig.

03

Automatische back-ups

In plaats van de handmatige back-up kunnen we -mits wij de hosting verzorgen- automatische back-ups maken. Dit heeft de grootste voorkeur uiteraard. We kunnen dit op verschillende momenten doen. Van maandelijks tot dagelijks.

04

Help! Mijn site werkt niet meer

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een plugin die de fout ingaat na een update, de server heeft een storing of je hebt simpelweg zelf iets gedaan wat niet helemaal goed uitpakt. Geen probleem. We kijken samen naar het probleem en we kijken wat de beste weg is om weer verder te gaan. 

Laten we aan de
gang gaan!

Of je nu interesse hebt in een nieuwe website, een SEO vraag hebt of foto's nodig heeft voor uw website, shop of voor in een lijst. Laat het even weten. We komen snel met een antwoord.

15 + 11 =