Domeinnaam

Domeinnaam

Naast een goede hosting en een duidelijke website is een herkenbare naam voor je bedrijf essentieel. Op zoek naar een juiste domeinnaam? Neem even contact op en we regelen er een voor je. Lees even verder zodat je weet wat je kunt verwachten.

01

Maak een goede keuze.

Een domeinnaam kies je zorgvuldig. Vaak wisselen van naam zorgt er voor dat je minder snel gevonden wordt. Dus neem de tijd om de juiste te kiezen, zodat je er lang mee kunt doen. Denk daarbij aan een makkelijk te herkennen naam, dat is goed te onthouden voor je bezoekers.

02

Welke .com .nl of .org kies je?

Als je je domeinnaam gekozen hebt, dan is stap 1 gemaakt. Dan komt de vraag waar en hoe je gevonden wilt worden. Ben je vooral in Nederland actief, kies dan .nl. Zo ook voor alle andere landen. Kies voor .com als je overal ter wereld commercieel actief bent. De .org kies je als je een organisatie bent.
03

Reserveer tijdig

Zorg er voor dat als je uiteindelijk een naam gekozen hebt, dat je deze ook snel vastlegt. Voordat je het weet is er iemand anders die de naam koopt. Vaak worden er grote bedragen gevraagd om de domeinnaam over te kopen. Denk er aan om eventueel de .nl en de .com versie vast te leggen.
04

Beschikbaar?

[wp24_domaincheck]

Check hier of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Heb je een keuze gemaakt? Laat het meteen even weten, dan regelen we alles voor je.

Laten we aan de
gang gaan!

Of je nu interesse hebt in een nieuwe website, een SEO vraag hebt of foto's nodig heeft voor uw website, shop of voor in een lijst. Laat het even weten. We komen snel met een antwoord.

4 + 6 =