Fotografie

Fotografie

Net zo belangrijk als een goed functionerende website, is de inhoud. Naast tekst en design is verduidelijking door middel van foto’s of afbeeldingen essentieel. Bezoekers herkennen je en dat wekt vertrouwen. Bovendien ben je door middel van goede foto’s in staat jezelf en/of je bedrijf te presenteren.

01

Waarom geen foto's van internet?

Op vrijwel elke afbeelding of foto kan copyright zitten. In veel gevallen gebeurd daar niets mee, totdat je foto's gebruikt waarmee je inkomsten gaatgenereren. Dan kan het zomaar zijn dat er een brief op de deurmat valt met een flinke claim. Er zijn zelfs sites die zeggen rechtenvrije foto's aan te bieden, maar het uiteindelijk niet doen. Laat bij twijfel even wat weten.

02

Ik neem wel stockfoto's

Natuurlijk kun je dat doen. Als je geen behoefte hebt om "jezelf" uit te stralen, dan kan dat prima. Ook als tijdelijke oplossing is dit prima toe te passen. Wel is het zo dat je vaak dit soort foto's overal tegenkomt en je daarmee het vertrouwen niet kan winnen van je klant.

03

Foto's van wat dan?

Afhankelijk van je bezigheid, maar vrijwel altijd aan de orde: een profiel foto. Voor op je social media, "wie ben ik" page op je website, of voor op je businesscard. Dan kunnen we productfoto's, bedrijfsfoto's en foto's medewerkers noemen als mogelijkheid. 

04

Plan een fotosessie

Wil je je website meer waarde geven? Maak dan even een afspraak voor een fotosessie. Bij jou op locatie of hier in een van de fotostudio’s. Liever op een specifieke locatie? Geen probleem, dan regelen we dat.

Laten we aan de
gang gaan!

Of je nu interesse hebt in een nieuwe website, een SEO vraag hebt of foto's nodig heeft voor uw website, shop of voor in een lijst. Laat het even weten. We komen snel met een antwoord.

3 + 4 =