HOSTING

Als allerbelangrijkste onderdeel van je website kunnen we hosting niet overslaan. En laat nu juist hosting het deel zijn waar vaak te veel op bespaard wordt. Ik leg uit waarom je hosting nou juist serieus moet nemen (en misschien dat ook al doet). Wil je graag een domeinnaam, email of hosting vast laten leggen? We regelen het graag.

01

Wat is Hosting?

Om even duidelijk te maken wat hosting betekent. Je website, maar ook je email, moet “ergens” onder gebracht worden. Dit is vaak een server welke weer in een groter serverpark staat. Afhankelijk van de rekenkracht en geheugencapaciteit van zo’n server werkt jouw website sneller of trager.

Uiteraard zijn er meerdere factoren te noemen, maar ik beperk me nu tot hosting.

02

Belangrijk

Dus, hoe meer rekenkracht, hoe sneller je site. Hoe meer geheugencapaciteit, hoe sneller… Uiteraard zijn er ook andere factoren waarop je je hosting kiest. Hoe is de helpdesk geregeld? Hoe kan ik mijn mail inrichten? Geeft de website van de hosting voldoende informatie om zelf snel te kunnen schakelen bij vragen?

03

We regelen de hosting voor je

We kiezen hier altijd voor premium hosting, maar we kijken goed naar het type website er gewenst is. Een website met weinig verkeer heeft niet dezelfde hosting nodig als een website met heel veel verkeer.
04

Inventarisatie

Denk dus bij je keuze aan deze zaken:

  • Hoeveel bezoekers verwacht je te krijgen
  • Heb je veel afbeeldingen op je site
  • Ga je veel mail versturen
  • Gaat het om een website of webshop
  • Verander je veel aan je website of blijft alles zoals het is

Technisch gezien zijn er nog veel meer zaken om aan te denken. Heb je vragen bij het maken van je keuze, of zoek je gewoon het complete pakket? Stuur even een berichtje.

Laten we aan de
gang gaan!

Of je nu interesse hebt in een nieuwe website, een SEO vraag hebt of foto's nodig heeft voor uw website, shop of voor in een lijst. Laat het even weten. We komen snel met een antwoord.

7 + 5 =