Hulp & Service

Nadat je website actief is gemaakt kun je jezelf afvragen of je zelf alles bij gaat houden of dat je gebruik maakt van hulp en service. Tenslotte is je business het allerbelangrijkst, dus je website moet voor jou werken.

01

Je business is het belangrijkste

Daarom is er de maandelijkse service. Afhankelijk van je wensen zorgen we voor een backup van je website. Ook zorgen we ervoor dat thema’s, plugins en WordPress up to date zijn. Wil je maandelijks (of vaker) berichten versturen om je klanten of volgers te informeren? Dan bieden we ook tekstschrijvers aan die professionele teksten schrijven. Daardoor zijn je berichten overtuigender, beter te vinden en goed leesbaar.

02

Je Website

Kunnen we je helpen met het starten van een nieuwe website? Of wil je je huidige (WordPress) website een boost geven? Misschien heb je gewoon geen tijd om je website bij te houden?

03

We denken mee

Heb je al een website en laat deze je in de steek? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Je hosting kan bijvoorbeeld traag zijn, een plugin kan voor problemen zorgen als deze niet goed geïnstalleerd is. Werkt je website met een thema? Dan kan daar een foutieve instelling in gemaakt zijn.

04

Focus

Laat het even weten wanneer we je kunnen helpen. Heb je een wordpress gebaseerde website, dan kunnen we je website nakijken, beoordelen en desgewenst aanpassen. Wij regelen het voor je. Het is tijd voor focus!

Laten we aan de
gang gaan!

Of je nu interesse hebt in een nieuwe website, een SEO vraag hebt of foto's nodig heeft voor uw website, shop of voor in een lijst. Laat het even weten. We komen snel met een antwoord.

12 + 9 =