Snel Online

Snel Online

Na je bestelling wil je graag snel gevonden worden of je bezoekers verwelkomen op de plaats waar je website zal komen. Daarom staat er desgewenst binnen 2 dagen een welkomstboodschap met de tekst en logo naar keuze op het gekozen domein.

01

Meteen aan de slag?

Nieuwe klanten zijn niet allemaal even geduldig. Zodra men weet dat je er bent, maar je bent niet bereikbaar genoeg, dan verlies je ze misschien wel. Wil je meteen een volledig contactformulier voor je klanten beschikbaar hebben? Dan maken we dat!

02

Snel doorpakken

Als de deur nou eenmaal openstaat en je klanten je kunnen bereiken, dan is de eerste stap gezet. Daarna gaan we meteen aan de slag met de inventarisatie en indeling/ontwerp van je site. Wil je er meteen foto’s bij, dan regelen we dat.

03

E-mail

Daarnaast zorgen we er ook voor dat je bereikbaar bent via je nieuwe email adres(sen). Want zonder dat, ben je beperkt bereikbaar. Dat regelen we dus meteen voor je.

04

Het volledige pakket

Even alles op een rij:

  • Domeinnaam
  • Emailadres
  • Hosting
  • Webdesign

Dit zijn de belangrijkste zaken die we snel voor je kunnen regelen. Toch zijn er nog veel meer items die aan bod kunnen komen. Denk aan Social Media en SEO bijvoorbeeld. Laat van je horen, we helpen je graag.

 

Laten we aan de
gang gaan!

Of je nu interesse hebt in een nieuwe website, een SEO vraag hebt of foto's nodig heeft voor uw website, shop of voor in een lijst. Laat het even weten. We komen snel met een antwoord.

11 + 11 =