Social media

Naast je website bestaat er nog een grote bruikbare wereld in de vorm van Social Media. Wat begon als een aantal leuke platforms is uitgegroeid tot een mogelijkheid om je producten te verkomen. Zaak is om dit goed aan te pakken.

01

Wat is Social Media

Social Media is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers de inhoud verzorgen. Er is geen direkte controle op wat er geplaast wordt, maar steeds vaker is er een nacontrole op basis van meldingen van gebruikers. Het gaat uiteindelijk om de interactie tussen gebruikers.

02

Wat je ermee kunt

Iedereen weet wel wat je op facebook, instagram en twitter kunt doen. Steeds meer zie je ook bedrijven die actief zijn op deze media. Met een relatief laat budget kun je al flink wat mensen trekken naar je bedrijf en website.

03

Wat we doen

Uiteraard zorgen we voor de juiste content op je website. Deze "past" vaak al prima in je Social Media's, maar de vormgeving kunnen we ook specifiek maken. Zo vraagt facebook vaak om een ander formaat dan instagram of pinterest. We maken dus media op maat voor je. 

04

Je identiteit behouden

Je website is de basis van je bedrijf op internet. Daar verwelkom je je klanten. Social Media helpt je daar bij, dus goed content met jouw identiteit hoort daar bij. 

Wil je snel aan de slag?

Laten we aan de
gang gaan!

Of je nu interesse hebt in een nieuwe website, een SEO vraag hebt of foto's nodig heeft voor uw website, shop of voor in een lijst. Laat het even weten. We komen snel met een antwoord.

8 + 1 =