Teksten

Erg belangrijk: goede teksten op je website, zonder fouten. We hebben prima tekstschrijvers die dit oplossen en er meteen een zuivere SEO technische tekst van kunnen maken. Nieuwsgierig naar wat er mogelijk is?

01

Waarom tekst belangrijk is

Een bezoeker leest in zeer korte tijd, het liefst zo weinig mogelijk tekst, met zo veel mogelijk inhoud. Wat er aan tekst staat moet dus concreet en helder zijn. Alles wat teveel is kan als irritant beschouwd worden.

02

Verhouding

Om heldere tekst te maken is de verhouding tussen geschreven content en "wit"erg belangrijk. Ook de ruimte tussen tekst en afbeelding(en) is belangrijk, zodat de zaken die er toe doen ook opvallen.

03

Wie leest er mee?

Naast de lezende bezoeker van je website, blog of social media kijkt er (in ieder geval) nog iemand mee. Google. En dat is niet erg. Want als google jouw teksten goed kan "lezen" dan kan google de tekst ook waarderen. Zo kun je onder andere werken aan SEO.

04

Voor wie?

We schrijven teksten voor nieuwe websites, bestaande websites, bloggers, vloggers, social media en publicaties. Denk bij dit laatste aan flyers en nieuwsbrieven.

Kunnen we voor jou aan de gang?

Laten we aan de
gang gaan!

Of je nu interesse hebt in een nieuwe website, een SEO vraag hebt of foto's nodig heeft voor uw website, shop of voor in een lijst. Laat het even weten. We komen snel met een antwoord.

12 + 8 =