Webdesign

Webdesign

Je hebt je website, of een idee voor een website, wat tekst, een logo, wellicht wat foto's, maar nog geen overtuigend ontwerp. Gratis thema's in overvloed, maar allemaal nog lang niet compleet. En nu...

01

Gratis

Veel wordpress gebruikers kiezen een gratis (of betaald) thema voor hun website. Het voordeel is dat de kosten gering zijn, het ontwerp minder origineel/persoonlijk is en je veel werk er aan hebt om het echt goed te doen. Maar als het je lukt, dan komen er nog technische zaken bij kijken zoals beveiliging, snelheid en vindbaarheid.
02

Flexibel design

Werkt je website op alle beeldformaten? Met andere woorden is je site responsive? Let er op dat alle elementen op de juiste manier worden weergegeven zodat je bezoekers ook alles op hun mobieltje of laptop kunnen bekijken.

03

Uitbesteden

Uiteindelijk kun je een "leuke" website zelf maken. Maar het echte werk besteed je uit. Ieder zijn vak. Daarbij komt kijken dat je het beste bezig kunt zijn met je bedrijf, terwijl wij het werk aan je website verrichten.

04

Waar aan te denken

Naast het design, kun je denken aan afbeeldingen, foto's, teksten en bereikbaarheid. Je wilt wellicht opdrachten ontvangen via je website, dan moet er een aangename contactmethodiek aanwezig zijn. We lossen het graag voor je op! Stuur even een bericht als je vragen hebt.

Laten we aan de
gang gaan!

Of je nu interesse hebt in een nieuwe website, een SEO vraag hebt of foto's nodig heeft voor uw website, shop of voor in een lijst. Laat het even weten. We komen snel met een antwoord.

10 + 12 =